Hygienia

Hygienia- ja pyyhintäratkaisut julkisiin tiloihin

Hygieniatuotteet

Katrin-tuotteet täyttävät aina korkeat laatuvaatimukset sekä ympäristösertifikaattien kriteerit. Valitessasi edustamamme Katrin-tuotteet voit olla varma, että sosiaaliset, taloudelliset sekä ympäristövaatimukset täyttyvät aina. Katrin on helppo ja vastuullinen valinta sinulle, valikoimasta kattavia hygienia- ja pyyhintäratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin. Me uskomme vastuulliseen ja pitkäjänteiseen kasvuun yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Huomaa, että Katrin-tuotteissa raaka-aineena käytettävä puu on aina 100 % jäljitettävää:

 • 88 % sertifioiduista metsistä
 • 12 % kontrolloiduista metsistä
Katrin System -ratkaisut

Annostelijat ja roskakorit

 • Tarjontaamme kuuluu laaja valikoima Katrinin käsipyyhe-, wc-paperi- ja saippua-annostelijoita sekä roskakoreja.
 • Katrinin paperiannostelijat ja roskakorit soveltuvat parhaiten julkisiin WC-tiloihin. Laadukkaiden annostelijoiden moderni muotoilu on palkittu ja saa tilasi loistamaan.
 • Vastuullisena huomiona, että kaikki mustat annostelijamme on valmistettu kierrätysmateriaalista.
Kysy lisää!

Rullakäsipyyhkeet

Käsipyyherullat

 • System Towel -käsipyyherullat ovat kotimaisia, hygieenisiä ja kustannustehokkaita. Paperia annostellaan rullasta arkki kerrallaan, mikä pitää kulutuksen kurissa. Valikoimaamme kuuluville System Towel -käsipyyherullille on myönnetty Pohjoismaiden ja/tai EU-ympäristömerkintä sekä Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.
Kysy lisää!

Käsipyyhepaperit ja vetopyyhkeet

Käsipyyhepaperi 

 • Edustamamme kotimaiset käsipyyhepaperit sopivat käyttäjämääriltään kaikenlaisiin tiloihin, meiltä löytyy ratkaisut normaaliin, päivittäiseen sekä vaativaan käyttöön.
 • Valikoimaamme kuuluvilla käsipyyhepapereilla on Pohjoismainen ja/tai EU-ympäristömerkki sekä kaikille Suomessa valmistetuille käsipyyhepapereille on myönnetty Avainlippu.
Vetopyyhkeet

 • Vahvat ja kestävät vetopyyhkeet on jaettu kolmeen laatuluokkaan, jotka ovat Katrin Basic, Katrin Classic ja Katrin Plus. Myös kaikki vetopyyhkeet on valmistettu vastuullisesti tuotetusta paperista.
Kysy lisää!

WC-paperit

Jumbo WC-paperirullat

 • Vastuullisesti tuotetut Jumbo WC-paperirullat soveltuvat kaikkiin kovassa käytössä oleviin julkisiin WC-tiloihin. Ne valmistetaan kierrätys- ja/tai ensikuiduista.
 • Jumbo WC-paperirullat jaetaan kahteen laatuluokkaan: Katrin Basic soveltuu tavanomaiseen käyttöön ja Katrin Classic päivittäiseen käyttöön.
WC-paperirullat

 • WC-paperirullissa käytetty paperi on erittäin imukykyistä, mutta samalla miellyttävän tuntuista. WC-paperirullat soveltuvat kaikkiin tavanomaisiin WC-paperiannostelijoihin.
 • Kauttamme saat Katrin System nykyaikaisen wc-paperi järjestelmän jossa on pienen rullan käyttömukavuus, mutta kuitenkin erittäin suuri riittoisuus.
Kysy lisää!

Saippuat annostelijoihin

Käsisaippuat vaahtona tai nestemäisenä

 • Neste -ja vaahtosaippuat ovat kehitetty poistamaan tahrat tehokkaasti, mutta kuitenkin hellävaraisesti. Kaikki ainesosat on valittu huolellisesti laatua ja ekologisuutta silmällä pitäen, saippuat ovat myös dermatologisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Meiltä löytyy täysin hajuaineettomat ja väriaineettomat versiot.
Suihkusaippuat ja shampoot

 • Suihkusaippuamme ja shampoot ovat tehokkaita ja hellävaraisia. Ne on valmistettu miedoista ainesosista, soveltuen päivittäiseen käyttöön. Myös nämä pesutuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Näistäkin löytyy myös täysin hajuaineettomat ja väriaineettomat versiot.
Kysy lisää!

Esimerkkejä muista palvelutuotteista

Teollisuuspyyhkeet

 • Vahvat, kestävät ja vastuullisesti tuotetut teollisuuspyyhkeet soveltuvat erittäin moninaisiin puhdistus- ja kiillotustarpeisiin. Teollisuuspyyhkeemme valmistetaan kierrätettävästä kuidusta ja osa tuotteistamme on hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. ​
Katrin Green Spa Pefletti sheet

 • Biohajoava kertakäyttöinen laudesuoja, jossa vettä hylkivä suoja. Hygieeninen ja miellyttävä 2-kerroksinen alusta, joka on väriltään valkoinen. Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä.
Katrin Green Spa Pefletti Cover roll

 • Biohajoava kertakäyttöinen laudesuoja, jossa vettä hylkivä suoja. Hygieeninen ja erittäin miellyttävä alusta joka on 2-kerroksinen ja väriltään vihreä. Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä
Kysy lisää!

Katrin-sertifikaatit

EU-ympäristömerkki

Euroopan unionin tunnustus tuotteille, jotka täyttävät tiukat ympäristövaatimukset. EU-ympäristömerkillä varustetut pehmopaperituotteemme on tehty kierrätyskuidusta tai uusiokuidusta, joka on peräisin 100 %  kestävästi hoidetuista metsistä.

Joutsenmerkki

Virallinen Pohjoismainen ympäristömerkki. Merkki toteuttaa elinkaarinäkökulmaa ja asettaa korkeat ympäristöstandardit, joita testataan jatkuvasti. Saadakseen oikeuden käyttää Joutsenmerkkiä tuotteen on täytettävä kaikki tuoteryhmäänsä kohdistuvat ympäristövaatimukset.

PEFC

PEFC = Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes. PEFC ja FSC ovat kaksi eri metsän-/puunsertifiointiorganisaatiota. Molempien organisaatioiden tavoitteena on pysäyttää luonnonvarojen liikakäyttö ja edistää kestävää metsätaloutta.

FSC

FSC = Forest Stewardship Council. PEFC ja FSC ovat kaksi eri metsän-/puunsertifiointiorganisaatiota. Molempien organisaatioiden tavoitteena on pysäyttää luonnonvarojen liikakäyttö ja edistää kestävää metsätaloutta.

Vaihtomattopalvelu

Pesula­palvelut

Hygienia­palvelut

Työ­vaatteet

Henkilö­suojaimet