Hygienia

Hygienia- ja pyyhintäratkaisut julkisiin tiloihin

Hygieniatuotteet

Katrin-tuotteet täyttävät aina korkeat laatuvaatimukset sekä ympäristösertifikaattien kriteerit. Valitessasi edustamamme Katrin-tuotteet voit olla varma, että sosiaaliset, taloudelliset sekä ympäristövaatimukset täyttyvät aina. Katrin on helppo ja vastuullinen valinta sinulle, valikoimasta kattavia hygienia- ja pyyhintäratkaisuja kaikkiin julkisiin tiloihin. Me uskomme vastuulliseen ja pitkäjänteiseen kasvuun yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Huomaa, että Katrin-tuotteissa raaka-aineena käytettävä puu on aina 100 % jäljitettävää:

 • 88 % sertifioiduista metsistä
 • 12 % kontrolloiduista metsistä
Katrin System -ratkaisut

Annostelijat ja roskakorit

 • Tarjontaamme kuuluu laaja valikoima Katrinin käsipyyhe-, wc-paperi- ja saippua-annostelijoita sekä roskakoreja.
 • Katrin-paperiannostelijat ja -roskakorit soveltuvat parhaiten julkisiin WC-tiloihin. Laadukkaiden annostelijoiden moderni muotoilu on palkittu ja saa tilasi loistamaan.
Kysy lisää!

Rullakäsipyyhkeet

Käsipyyherullat

 • System Towel -käsipyyherullat ovat kotimaisia, hygieenisiä ja kustannustehokkaita. Paperia annostellaan rullasta arkki kerrallaan, mikä pitää kulutuksen kurissa. Valikoimaamme kuuluville System Towel -käsipyyherullille on myönnetty Pohjoismaiden ja/tai EU-ympäristömerkintä sekä Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.
Vetopyyhkeet

 • Vahvat ja kestävät vetopyyhkeet jaetaan kolmeen laatuluokkaan, jotka ovat Katrin Basic, Katrin Classic ja Katrin Plus. Kaikki tarjoamamme vetopyyhkeet on valmistettu vastuullisesti tuotetusta paperista.
Kysy lisää!

Käsipyyhepaperit

Käsipyyhepaperi C-taitto

 • Kotimaiset C-taitetut käsipyyhepaperimme sopivat käyttäjämääriltään kaikenlaisiin tiloihin ja normaaliin, päivittäiseen sekä vaativaan käyttöön.
 • Valikoimaamme kuuluvilla C-taitetuilla käsipyyhepapereilla on Pohjoismainen ja/tai EU-ympäristömerkki sekä kaikille Suomessa valmistetuille käsipyyhepapereille on myönnetty Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.
Käsipyyhepaperi Z-taitto

 • Kotimaiset Z-taitetut käsipyyhepaperit annostellaan yksi kerrallaan hygienian ja kustannustehokkuuden varmistamiseksi. Valikoimaamme kuuluvilla Z-taitetuille käsipyyhepapereille on myönnetty Pohjoismainen ja/tai EU-ympäristömerkki sekä kaikille Suomessa valmistetuille käsipyyhepapereille on myönnetty Avainlippu. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa.
 • Kaikki Z-taitetut käsipyyhepaperit toimitetaan kätevissä Handy Pack- pakkauksissa, joissa on kantamista ja kuljetusta helpottavat ergonomiset kahvat.
Kysy lisää!

WC-paperit

Jumbo WC-paperirullat

 • Vastuullisesti tuotetut Jumbo WC-paperirullat (Katrin Gigant) soveltuvat kaikkiin kovassa käytössä oleviin julkisiin WC-tiloihin. Ne valmistetaan kierrätys- ja/tai ensikuiduista.
 • Jumbo WC-paperirullat jaetaan kahteen laatuluokkaan: Katrin Basic soveltuu tavanomaiseen käyttöön ja Katrin Classic päivittäiseen käyttöön.
WC-paperirullat

 • Vastuullisesti tuotetuissa WC-paperirullissa käytetty paperi on erittäin imukykyistä mutta samalla miellyttävän tuntuista. WC-paperirullat soveltuvat kaikkiin tavanomaisiin WC-paperiannostelijoihin.
 • Katrin System nykyaikainen wc-paperi järjestelmä jossa pienen rullan käyttömukavuus, mutta kuitenkin erittäin suuri riittävyys.
Kysy lisää!

Saippuat annostelijoihin

Käsisaippuat ja vaahtosaippuat

 • Käsisaippuat ja vaahtosaippuat ovat kehitetty poistamaan tahrat tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Kaikki ainesosat on valittu huolellisesti laatua ja ekologisuutta silmällä pitäen. Kaikki ovat dermatologisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Löytyy myös täysin hajuaineettomat ja väriaineettomat versiot.
Suihkusaippuat ja shampoot

 • Suihkusaippuat ja shampoot ovat tehokkaita ja hellävaraisia. Ne on valmistettu miedoista ainesosista, soveltuen päivittäiseen käyttöön. Kaikki käsisaippuat ja vaahtosaippuat pesutuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja hyväksyttyjä. Löytyy myös täysin hajuaineettomat ja väriaineettomat versiot.
Kysy lisää!

Muut palvelutuotteet

Katrin Plus Kitchen

 • Korkealaatuinen ja imukykyinen talouspaperi, riittoisa suurkuluttajapakkaus. Kätevä puoliarkkiominaisuus, soveltuu elintarvikkeen kanssa lyhytaikaiseen kosketukseen, kuten pyyhintään. Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä.
Katrin Green Spa Pefletti sheet

 • Biohajoava kertakäyttöinen laudesuoja, jossa vettä hylkivä suoja. Hygieeninen ja miellyttävä 2-kerroksinen alusta, valkoinen väri. Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä.
Katrin Green Spa Pefletti Cover roll

 • Biohajoava kertakäyttöinen laudesuoja, jossa vettä hylkivä suoja. Hygieeninen ja miellyttävä alusta joka 2-kerroksinen ja väriltään vihreä. Sertifioitu pohjoismaisella Joutsenmerkillä sekä EU-ympäristömerkillä
Kysy lisää!

Katrin-sertifikaatit

EU-ympäristömerkki

Euroopan unionin tunnustus tuotteille, jotka täyttävät tiukat ympäristövaatimukset. EU-ympäristömerkillä varustetut pehmopaperituotteemme on tehty kierrätyskuidusta tai uusiokuidusta, joka on peräisin 100 %  kestävästi hoidetuista metsistä.

Joutsenmerkki

Virallinen Pohjoismainen ympäristömerkki. Merkki toteuttaa elinkaarinäkökulmaa ja asettaa korkeat ympäristöstandardit, joita testataan jatkuvasti. Saadakseen oikeuden käyttää Joutsenmerkkiä tuotteen on täytettävä kaikki tuoteryhmäänsä kohdistuvat ympäristövaatimukset.

PEFC

PEFC = Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes. PEFC ja FSC ovat kaksi eri metsän-/puunsertifiointiorganisaatiota. Molempien organisaatioiden tavoitteena on pysäyttää luonnonvarojen liikakäyttö ja edistää kestävää metsätaloutta.

FSC

FSC = Forest Stewardship Council. PEFC ja FSC ovat kaksi eri metsän-/puunsertifiointiorganisaatiota. Molempien organisaatioiden tavoitteena on pysäyttää luonnonvarojen liikakäyttö ja edistää kestävää metsätaloutta.

Vaihto-
matot

Pesula­palvelut

Hygienia­palvelut

Työ­-
vaatteet

Henkilö­suojaimet