Henkilösuojaimet

Henkilösuojaimet ammattilaisille

JALAS®

Edustamamme JALAS®-jalkineet suojaavat käyttäjää putoavilta esineiltä, teräviltä kohteilta ja vaarallisilta kemikaaleilta tai lämpötiloilta. Kevyen painonsa, erinomaisen käyttömukavuutensa ja työskentelyasentoa parantavien ominaisuuksiensa lisäksi ne suojaavat kehon muita osia, parantavat työtehoa ja lisäävät yleistä hyvinvointia.

JATKUVA TUOTEKEHITYS
Jatkuvan tuotekehityksen, perusteellisen materiaalituntemuksen ja edistyneen tutkimusyhteistyön ansiosta Jalas tuotteet ovat innovatiivisten turvajalkinetuotteiden parhaimmistoa. Tuotekehitys myös etenee jatkuvasti sitä mukaa kun uutta tietoa saadaan. Nämä turvajalkineet ovat markkinoiden teknisesti edistyneimmät tuotteet.

PITKÄ HISTORIA
Lähes 100-vuotinen JALAS®-historia on täynnä merkittäviä edistysaskeleita ja on tehnyt tuotemerkistään erittäin tunnetun. Mikään ei voi korvata kokemusta. JALAS®-tuotemerkin valmistus alkoi Jalasjärven Jokipiissä jo vuonna 1916. Siellä tapahtuu edelleenkin pääasiallisin tuotanto, siellä on tuotekehitystiimi ja Jalaksen edistynyt tutkimuslaboratorio.

Tutustu katalogiinUutuudet

TEGERA®

TEGERA®-laatutuotteet suojaavat kätesi kaikissa tilanteissa. Tuotteessa on panostettu ergonomiaan, käyttömukavuuteen ja sopivuuteen, nämä ovat tuottaneet tuloksena käsineet, jotka suojaavat kädet parhaalla mahdollisella tavalla, ja lisäksi tuotteet auttavat käyttäjiä jaksamaan työssään entistä paremmin.

TEGERA®-tuotteiden historia on täynnä menestystarinoita ja edistyksellisiä näkemyksiä. TEGERA®-tuotteiden vahvuus on niiden taustalla oleva pitkä kokemus. TEGERA®-tuotteita on suunniteltu ja kehitetty Leksandissa, Ruotsissa, jo vuodesta 1949 lähtien.

Tavoitteena on ylittää alan turvastandardit, ja siten TEGERA®-tuotteet ovat käsillesi sopivuudeltaan, tuntumaltaan ja toiminnaltaan ylivertaiset. Voit luottaa siihen, että käsineet suojaavat kätesi viilloilta ja mekaanisilta vaurioilta, vaarallisilta kemikaaleilta ja äärimmäisiltä lämpötiloilta.

Jatkuva tuotekehitys, materiaalien perusteellinen tuntemus ja tutkimusalan edistyneet yhteistyökumppanimme varmistavat, että tuotteet ovat aina innovatiivisten turvakäsineiden parhaimmistoa, ja niiden kehitystyö etenee sitä mukaa kun uutta tutkimustietoa saadaan.

TEGERA® on tunnettu luotettavana ja huippulaatua tarjoavana tuotesarjana ja lisäksi tarjonnassa on muita valmistajia laajempi työkäsinevalikoima kaikkiin mahdollisiin työtehtäviin. Tavoite on pitää yllä tämän laajan valikoiman laadukkuus ja kehittää siihen uusia tuotteita. Tegera varmistaa tämän kuuntelemme aktiivisesti käyttäjiä ja pyrkii täyttämään heidän tarpeensa. Tuotevalikoimaa kehitetään ja uudistetaan jatkuvasti.

Jokaisella käsinemallilla on omat erikoisominaisuutensa, jotka suojaavat kädet kaikissa erilaisissa työtehtävissä. Yhteistä tuotteilla on niiden korkea laatu, käyttömukavuus ja tyylikkyys.

Tutustu katalogiinUutuudet

Vaihtomattopalvelu

Pesula­palvelut

Hygienia­palvelut

Työ­vaatteet

Henkilö­suojaimet